Coach

Coach

april 29, 2021 0 Door josspoma

Wat is een coach? Dat is een vraag die veel mensen vaak stellen, en het is een vraag die niet zo makkelijk te beantwoorden is, aangezien iedereen een andere opvatting heeft van wat een coach doet of moet doen. Over het algemeen zijn mensen het erover eens dat een coach je moet stimuleren, je moet pushen om het beste uit jezelf te halen, ook als er dan geschreeuw bij moet komen kijken. Maar dit is niet goed voor de bevordering van je mentale gezondheid.                   

Lifestyle

Elke persoon leeft op een andere manier, en voelt zich bij andere dingen comfortabel. Dit heet levensstijl, of in het Engels lifestyle, wat letterlijk de stijl waarop iemand, een groep of een subcultuur leeft betekent. Bij een groep mensen heeft de naam waarmee zij aangesproken worden of op welke manier zij zich identificeren vaak een imago, een beeld dat mensen vormen wanneer zij dat woord horen. Als dit interessant klinkt voor, en je leeft in Den Haag of omstreken, dan kun je hulp vragen om je leven te veranderen naar wat je wilt dat het is.

 

Coaching

Vaak wilt men praten over hun leven, wat er mis is en wat ze kunnen doen om hun leven te beteren tot wat ze willen. In coaching den haag vragen aan een deskundige coach die hun dan helpt om hun leven te veranderen. Zij zullen als deskundige naar je luisteren wanneer je je verhaal doet, en zullen vragen wat je doet op een dag. Samen met jou zullen zij dan proberen om te achterhalen waarom je leven niet verloopt zoals je zou willen dat het zou lopen. Hiermee zullen zij dan proberen om je problemen op te lossen. Dit kan liggen aan de manier waarop je leeft, of de keuzes die je maakt op een dag. Dit werkt bij de meeste mensen, en nadat zij hebben veranderd wat er mis was, veranderde hun leven, meer dan wanneer zij dit alleen zouden proberen.