Energetisch coach

Energetisch coach

april 30, 2021 0 Door josspoma

Ben je een beetje vast gelopen in je leven en kan je wel wat hulp gebruiken? Je kan dan de hulp inschakelen van een bewustzijns coach. Een bewustzijns coach kan jou helpen een betere versie van jezelf te worden door op een hogere frequentie te gaan leven. Ben je benieuwd wat een energetisch coach voor jou kan betekenen? Lees dan vooral verder.

Trillingen

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Positieve dingen leven op hoge trillingen en negatieve dingen op lage trillingen. Afhankelijk van op welke frequentie je leeft trek je dingen aan in je leven. Ben je dus heel erg negatief dan is het vrijwel zeker dat je veel negativiteit zal aantrekken in je leven. Als je dus meer positieve dingen in je leven wil aantrekken is het belangrijk om op een hogere frequentie te gaan leven. Op welke frequentie je leeft heeft met verschillende dingen te maken, zo spelen je gedachten een grote rol en ook je omgeving kan veel invloed hebben. Een energetisch coach kan jou helpen op een hogere frequentie te leven zodat het voorspoed vanzelf jou kant op zal komen.

Bewustzijn creƫren

De meeste van ons gaan erg onbewust door het leven heen. Zo leven we veel in ons hoofd, na aan het denken over dingen in het verleden of dingen aan het plannen voor in de toekomst. Zo missen we het enige waar het leven om gaat; het nu. Alle dingen gebeuren in het nu. En door meer bewust te gaan leven en je bewust te worden van het nu kan je een veel gelukkiger mens worden. Als je bepaalde dromen hebt dan is het noodzakelijk om die in het nu al te gaan beginnen met verwezenlijken. Samen met de energetisch coach ga je kijken hoe je leven er uit ziet op dit moment en wat je nu alvast kan gaan veranderen zodat je toekomst er uit ziet zoals jij dat zou willen. Alle verandering dient plaats te vinden in het huidige moment, zo kan je bewust aan je toekomst gaan werken.