Herstel jouw lichaam met deze behandelingen

Herstel jouw lichaam met deze behandelingen

mei 26, 2021 0 Door josspoma

Je hebt dringend tien minuten voor jezelf nodig. Je moet je lichaam en ziel herstellen. Je hebt rust nodig. Dan ben je in Den Haag op de juiste plaats. Er zijn behandelingen speciaal voor jou. Eerst heb je een microdermabrasie Den Haag behandeling nodig. Het is een behandeling die met microkristallen dode huidcellen reinigt en verwijdert. Je krijgt schilfering in de opperhuid, de bovenste huidlaag. Een microdermabrasiebehandeling verbetert jouw bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dan heb je een bindweefsel massage nodig. Een massage die de diagnose en behandeling van een groot aantal pathologieën vergemakkelijkt. Dan een anti-aging behandeling, en je kunt verder.

 

Geef een boost aan je lichaam en ziel en krijg energie

Je futloze huid zal onmiddellijk een oppepper krijgen door de verbeterde doorbloeding. Ontdoe je van de onzuivere huid, fijne rimpels en huidveroudering, oppervlakkige pigmentatie, zonneschade, grote poriën, of schade van het roken. Met een microdermabrasie behandeling is alles mogelijk. De poriën worden minder grof en samen met de bindweefselmassage voel je je weer springlevend. De anti-aging behandeling peelt je huid diep en de huid kan actieve ingrediënten opnemen. Door hoogwaardige producten met een hoog percentage actieve bestanddelen te gebruiken, krijg je een wow-effect. De behandelingen zijn niet pijnlijk en je zal er elke minuut van genieten.

Deskundig advies na voltooiing van de behandelingen

Nu je huid schoon en hersteld is, moet je weten hoe je haar later moet behandelen. Producten met fruitzuren worden aanbevolen om de behandelingsresultaten gedurende lange tijd te behouden en te versterken. Als gevolg van de microdermabrasiebehandeling is je huid tijdelijk gevoeliger voor UV-straling en is het belangrijk een dagcrème met UV-bescherming te gebruiken. Als je ouder wordt, worden de natuurlijke processen minder. Herstel het met bindweefselmassage. Gebruik goede huidproducten, eet gezond, wees sportief, en je zal een natuurlijk anti-verouderingsproces krijgen.