Waar kan een herstelcoach jou mee helpen?

mei 26, 2021 0 Door josspoma

Iedereen die leeft moet zorgen voor zijn of haar eigen gezondheid, gezondheid is hoe iemand zich voelt, zowel fysiek aan het lichaam, of mentaal in zijn of haar gedachten. Het voldoende voor jezelf zorgen is een activiteit die non-stop moet gebeuren, en het kost veel tijd en energie om dit te doen, bijvoorbeeld door voldoende en goed te eten en veel te sporten. Maar ook een gedeelte is mentaal, dus is het ook belangrijk om soms een pauze te nemen van werk of school om te zorgen dat onze mentale gezondheid weer op peil is gekomen en we weer voluit kunnen presteren en niet belemmerd worden doordat we op het puntje van een burn out zitten.

Coach

Wat is een Herstelcoach? Dat is een vraag die veel mensen vaak stellen, en het is een vraag die niet zo makkelijk te beantwoorden is, aangezien iedereen een andere opvatting heeft van wat een coach doet of moet doen. Over het algemeen zijn mensen het erover eens dat een coach je moet stimuleren, je moet pushen om het beste uit jezelf te halen, ook als er dan geschreeuw bij moet komen kijken. Maar dit is niet goed voor de bevordering van je mentale gezondheid. Hiervoor zijn speciale gezondheidscoaches, die je helpen met het herstel van zowel mentale als fysieke setbacks.

Coach uit Hoofddorp

Door de hulp van een herstelcoach uit Hoofddorp bijvoorbeeld zijn er al vele mensen geholpen, met zowel het fysieke herstel, het weer in orde krijgen van het lichaam zodat de persoon kan doen wat die al gedurende zijn of haar hele leven heeft gedaan, of op het mentale vlak, zodat de persoon weer normaal functionerend kan nadenken en niet telkens lijdt aan een paniek aanval bijvoorbeeld. Dit zijn hele belangrijke dingen die men in het leven soms nodig heeft, het is niet een teken van zwakte om te leunen en steunen op andere mensen die ons beter kunnen maken, integendeel het is juist een motivatie om door te gaan met het leven.